Nu finns det ett begränsat utbud av dessa lyxiga bostäder i Marbella som levereras splitterny och nyckelfärdig. Hämta bara med din egna tandborste, så har du allting!

Det begärda priset är endast 170.000 Euros för en marbella lyxig bostad i VIME-orten är otroligt och nyheterna blir bara bättre och bättre…

View this post in English

Ditt nya hem i solen är otroligt bra belägen och bara en kort promenad från stadens centrum och de bästa stränderna, innanför området av en otrolig 4-STJÄRNIG privat resort.

Dessutom finns det även flera bra lokala faciliteter som är tillgängliga för ägarna / bosatta och alla är fullt skötta, vilket betyder att din investering i fastigheten förblir säker och lockande (se broschyr för mera detaljer) .

Dessa fantastiska lägenheter med två sovrum och två badrum är fullt möblerad med de senaste apparaterna, vid sidan av modern och smakfull möblering och dekorering.

Endast en kort bilresa till Puerto Banus, Malaga, flygfältet och flera lokala sevärdheter som är för många att räkna upp.

NYA ÄGARE har valet att få en garanterad hyresintäkt i 10 år: Du använder t.ex. den lyxiga bostaden 2 månader i året och låter resorten hyra ut lägenheten de andra 10 månaderna av året, vilket ger dig en hyresintäkt på över €10,000.

Hyresintäkten är garanterad på 6% per år i 10 år, den mest lockande Marbella Lyxig Lägenhet fastighetsavtal som finns idag.

Save

Save

170,000 Euros = SEK 1,780,277

Save

Save